E-Bike accu laten testen voor 19,95 met test rapport

Wil jij je E-Bike accu laten testen? Heb je het idee dat je elektrische fiets accu minder capaciteit heeft? Of wil je je E-Bike graag verkopen en deze voorzien van een testrapport zodat je een betere prijs krijgt? Of wil je wellicht een tweedehands E-Bike kopen en twijfel je over de accu?

Accu opladen

Lever de accu volgeladen aan en inclusief oplader zodat we direct kunnen testen

Accu langs brengen of opsturen

Stuur hem op of breng hem langs in onze winkel aan de Grote Bredeplaats 14 in Harlingen.

Accu terug met testrapport

Krijg je accu terug met proffesioneel testrapport zodat je precies weet hoe je fiets accu er aan toe is.

E-Bike accu laten testen met testrapport voor slechts 19,95!

Bij ons kun je je elektrische fiets accu laten testen voor slechts 19,95. Je krijgt na afloop een test rapport zodat je precies weet hoe de capaciteit van je accu is en of deze aan vervanging toe is.

Professionele testmachine

Onze professionele testmachine draait een uitgebreid testprogramma waarin de accu voortdurend belast word om het gebruik in de fiets te simuleren. Alleen op deze manier kom je er achter hoe je accu er echt voor staat.

Accu testen op afstand

Je kunt je accu bij ons in de winkel langs brengen om te testen. Uiteraard begrijpen we dat niet iedereen in de buurt van onze winkel woont. Daarom kun je je E-Bike accu ook opsturen. Deze service kost 25,95 + de verzendkosten naar ons toe. Je stopt je accu in een doos met je adres gegevens en wij sturen de accu binnen een week terug met een testrapport.

Wil je gebruik maken van deze service? Stuur ons dan een whatsapp bericht op 06-57294120 of stuur een email naar rene@bennfietsenwinkel.nl

Accu langs brengen in de winkel

Je kunt je accu ook bij ons in de winkel langs brengen. Wij hangen deze aan onze testmachine en geven een belletje als de accu klaar ligt met testrapport.

Let op: omdat deze machine een uitgebreid testprogramma draait kun je hier niet op wachten. Dit neemt wat tijd in beslag. Zodra het testrapport klaar is krijg je een telefoontje en kun je de accu weer komen ophalen.

Redenen om je fietsaccu te laten testen

  • Je hebt perfect inzicht in de staat van je accu
  • Je kunt je oude elektrische fiets beter verkopen
  • Je weet waar je aan toe bent als je een gebruikte E-Bike koopt
  • Je weet of je accu aan vervanging of revisie toe is

BENN Fietsenwinkel Harlingen
Grote Bredeplaats 14
8861BB Harlingen

Accu testen
Welke accu’s kunnen jullie testen?

Wij kunnen de meeste accu’s testen. Heel incidenteel komt het voor dat een accu niet getest kan worden. In dit geval worden er uiteraard ook geen kosten in rekening gebracht.

Hoe duur is het om mijn fietsaccu te laten testen?

Als je je accu in de winkel langs brengt kost het 19,95. Dit is de prijs inclusief testrapport. Als je je accu wil laten testen als je niet in de buurt woont kun je de accu opsturen. Dit kost 25,95 + verzendkosten naar ons toe. Je verstuurd de accu zelf en betaald hiervoor de portokosten. Wij sturen de accu terug en rekenen daar 6 euro voor naast de kosten voor het testen van de accu zelf.

Kunnen jullie In Tube accu's testen?

Jazeker. Zolang een accu uitneembaar is en je deze langs kunt brengen kunnen wij hem testen.

Kan ik mijn accu ook laten testen in Leeuwarden?

Je kunt je accu langsbrengen in onze fietsenwinkel in Leeuwarden. We nemen de accu dan mee naar Harlingen en je krijgt een melding wanneer hij weer klaar ligt compleet met testrapport in Leeuwarden.

Hoe kun je de levensduur van je E-Bike accu verlengen?
Hoe moet ik de accu aanleveren?

De accu moet volgeladen aangeleverd worden met accu lader. Op die manier kunnen we hem zo snel mogelijk testen en kunnen we mochten er problemen met de accu zijn de lader ook controleren.

Hoe ziet het testrapport er uit?

Je krijgt bij ons een uitgebreid testrapport op A4 formaat. Hier in kun je naast technische gegevens ook een percentage vinden zodat je ook als leek in 1 oogopslag kunt zien hoe je elektrische fiets accu er aan toe is.

Hoelang duurt het accu laten testen?

Het duurt circa 2 uren om de accu te testen. Dit is wel alleen als de accu vol aangeleverd word. Echter kan het zijn dat we hem niet direct aan de tester kunnen hangen of dat de testmachine reeds bezet is. Hierdoor kan het iets langer duren voordat je je accu terug hebt.

Is jullie testmethode betrouwbaar?

Wij werken met de allerbeste testmachine op de markt. De E-Bike Bond adviseert onze testmethode.

Contactgegevens

Benn Fietsenwinkel
Grote Bredeplaats 14, Harlingen

06-57294120

KVK: 71388621
BTW: NL858696538B01
IBAN: NL28INGB0008565392

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG        Gesloten
DINSDAG           
10:30 – 17:30
WOENSDAG      10:30 – 17:30
DONDERDAG    10:30 – 17:30
VRIJDAG             10:30 – 17:30
ZATERDAG         10:00 – 17:00
ZONDAG             Gesloten