E-Bike kopen in Harlingen

Op zoek naar een betaalbare E-Bike in Harlingen? In onze winkel in Harlingen kun je een ruim assortiment elektrische fietsen vinden. Wij leveren fietsen van verschillende merken in verschillende prijsklassen. Of je nou op zoek bent naar een fiets met Bosch middenmotor, een betaalbare fiets met voorwielmotor, een elektrische bakfiets of een E-Bike met lage instap; wij hebben het allemaal.

We hebben een nauwe samenwerking met verschillende merken zoals Cortina, Victoria, VanDijck, Bimas en Altec.

Cortina kopen Harlingen

Cortina

Cortina levert hippe stadsfietsen. Dit absolute A merk is enorm bekend geworden door onder andere de U4 transportfiets. In onze winkel hebben wij zowel normale als elektrische fietsen van Cortina op voorraad.

Victoria

Victoria is een Duits fietsmerk van enorme schaal. In Duitsland levert het merk jaarlijks gigantische aantallen fietsen. Deze fietsen staan bekend om de uitstekende fietsen tegen scherpe prijzen. Zo leveren ze fietsen met Bosch middenmotor vanaf 1999,- en voldoen deze fietsen aan strenge veiligheidseisen. Volgens menig fiets specialist is de prijs kwaliteit verhouding van Victoria ongeëvenaard.

Victoria fietsen
VanDijck Kalii Belt

VanDijck

Al jaren hebben wij een nauwe samenwerking met VanDijck. Met onze winkel in Leeuwarden waren we een van de eerste VanDijck dealers in Friesland. VanDijck heeft een prachtig ruim assortiment elektrische fietsen in het midden segment. Opvallend is dat dit merk standaard grote accu’s levert in hun fietsen en de fietsen buitengewoon mooi zijn. Veel klanten zijn dan ook direct onder de indruk als ze onze winkel binnen stappen.

Huyser

Huyser richt zich op het hogere segment. Deze fietsen hebben een enorm mooie afwerking. De fietsen zien er erg clean uit. Dit komt onder andere door de kabels die direct de stuurpen inlopen in plaats van buiten de fiets om. Ook zijn de frames super mooi afgewerkt en is er goed nagedacht over het design.

Huyser E-Bike
Elektrische bakfiets Bimas

Bimas

Ben je op zoek naar een betaalbare elektrische bakfiets? Dan is de Bimas Cargo echt iets voor jou. Deze Bimas E-bakfiets is uitgerust met een sterke achterwiel motor en is handig op te bergen doordat je hem recht op kunt parkeren. In 1 beweging zet je hem zo op zijn kop zodat je hem ook in een kleinere berging kwijt kunt.

Ook leveren bij de Bimas E-Comfort met lage instap. De meeste lage instap fietsen zien er niet fantastisch uit. De Bimas lage instap elektrische fiets ziet er met zijn matte kleuren en bruine details echter wél hip uit.

Altec

Wil je graag een nieuwe, betrouwbare elektrische fiets met 2 jaar fabrieksgarantie maar wil je niet te veel betalen? Dan hebben wij de perfecte fiets voor jou.

De Altec fietsen die wij leveren zijn al verkrijgbaar vanaf 1049,- en zijn standaard voorzien van een grote accu. Deze simpele no nonsense E-Bikes zijn super betrouwbaar en zien er nog leuk uit ook!

Deze goedkope E-Bike kun je voor 1049,- krijgen met derailleur systeem (open kettingkast) en voor 1099,- met gesloten kettingkast.

Goedkope E-Bike

Elektrische fiets kopen in Friesland

Doordat wij winkels hebben in Leeuwarden en Harlingen kunnen we heel Friesland bedienen. In onze winkels hebben we altijd ruimte voorraden elektrische fietsen waardoor we snel en uit voorraad kunnen leveren. We bieden dan ook proefritten aan huis aan en bezorgen fietsen gratis aan huis in heel Friesland. 

Ook werken wij mee aan fietsplannen zoals Fisc Free. Wil je graag meer informatie over onze fietsen, onze werkwijze en onze service? Je bent altijd welkom in onze fietsenwinkels in Harlingen en Leeuwarden. Uiteraard zijn we ook telefonisch, per Whatsapp en per email bereikbaar.

Lees hier meer Over ons of bekijk hier onze E-Bikes.

Elektrische fiets kopen friesland

Contactgegevens

Benn Fietsenwinkel
Grote Bredeplaats 14, Harlingen

06-57294120

 

KVK: 71388621
BTW: NL858696538B01
IBAN: NL28INGB0008565392

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG        Gesloten
DINSDAG           
10:30 – 17:30
WOENSDAG      10:30 – 17:30

DONDERDAG    10:30 – 17:30
VRIJDAG             10:30 – 17:30
ZATERDAG         10:30 – 17:30
ZONDAG             Gesloten